Vår policy

Cookies

En cookie är en liten datafil med text som sparas i din webbläsare. Svensk lag kräver att vi informerar om vilka cookies som används samt deras syfte.

dinbovard.se använder cookies för att kunna ge dig som besökare av vår webbplats bättre service: för att spara statistik, för att kunna följa hur besökare navigerar och på så sätt bli mer relevanta. Cookies bidrar också till intressebaserad reklam – att mer relevanta annonser exponeras för dig beroende på innehållet på de webbsidor du besökt.

GDPR

Om dataskyddsförordningen, GDPR
Dataskyddsförordningen ska säkerställa din rätt till skydd av dina personuppgifter. Ett annat mycket viktigt syfte är att fastställa regler för det fria flödet av personuppgifter inom EU och därmed lägga grund för en ökad digitalisering inom EU.
De personer vars personuppgifter vi behandlar, de registrerade, har ett antal rättigheter. I dataskyddsförordningen är rättigheterna utökade, förstärkta och specificerade jämfört med i personuppgiftslagen.

Du har rätt till följande 

Rätt till information
Rätt till rättelse
Rätt till radering (”rätten att bli bortglömd”)
Rätt till begränsning av behandling
Dataportabilitet
Rätt att göra invändningar
Automatiserat beslutsfattande, inbegripet profilering

Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål.

Kontakta oss för mer info

Jobbsökare
Om oss

bovarde.se är ett tjänsteföretag som riktar sig till privatpersoner för underhåll och reparation av inom fastigheter samt personstöd i hemmet

Social

Page was created with Mobirise